16-а поредна загуба за почти фалиралия "Левски"

62505
16-а поредна загуба за почти фалиралия "Левски"

Баскетболният "Левски" записа 16-а поредна загуба в Адриатическата лига, след като тази вечер в зала "Универсиада" записа поражение със 72:80 от Задар в мач от 17-ия кръг на шампионата.

Двата тима играха кош за кош, но през втората четвърт "сините" играха брилянтно, а водени от Алекс Симеонов, Павел Иванови Павлин Иванов спечелиха с 26:17 със силна защита и водеха до почивката с 47:40.

Това обаче не се оказа достатъчно, а младият състав на Константин Папазов не успя да се противопостави на по-опитния си съперник, който изигра феноменални 10 минути след почивката.

Гостите "задушиха" Павел и Павлин, като двамата записаха общо 8 грешки в мача, а защитата на Задар допусна едва 5 точки в третата четвърт. От своя страна, гостите вкараха 22, с което решиха до голяма степен двубоя в своя полза.

Бой между фенове на "Левски" и Партизан (Б)

Огромен скандал се разрази по време на мача между "Левски" и Партизан (Белград) от Адриатическата лига по баскетбол. Привържениците на ...

"Сините" спечелиха и следващата част с 20:18, но в умерено темпо Задар успя да удържи устрема на "Левски" и стигна до 9-ата си победа в турнира.

1000 души успяха да присъстват в зала 'Универсиада", като залата отново не беше напълнена, но дошлите "сини" фенове направиха страхотна атмосфера, а след края на двубоя аплодираха момчетата на Тити Папазов.

Алекс Симеонов изнесе отличен мач и завърши с 22 точки и 7 борби. Димитър Ангелов също бе на ниво и остана с 18 точки, а Павел Иванов и Павлин Иванов добавиха съответно 14 и 10 точки. Рожденикът Деян Карамфилов пък направи 8 асистенции.

Дали "Левски" ще се спаси от фалит? Вижте отговора на Тити Папазов в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com