Везенков: Кметът на Ботевград да се научи да различава тухла от топка

8207
Везенков: Кметът на Ботевград да се научи да различава тухла от топка

Старши треньорът на Лукойл Академик Сашо Везенков обяви, че отборът му няма да играе плейофите в Ботевград, а ще търси залите в София и Самоков, съобщава gong.bg. Причината - отношението на кмета на Ботевград Георги Георгиев.

"Не стой въпросът да играем в Ботевград. Ботевград ми е дал много, там съм изкарал най-добрите си години в живота", категоричен бе Везенков.

Левски би Лукойл в Правец

Лукойл Академик загубиха с 93:97 от Левски в Правец, в мач от предпоследния кръг на първенството по баскетбол на България. Поражението ...

"Кметът казва, че там съм се научил да различавам камъните от топката. За мен Ботевград е нещо много голямо. Там станах човек, но и съм дал много на Балкан. Балкан е на път да стане толкова голям, колкото през 80-те години. Но за да стане това, кметът трябва да се научи да различава тухлите от топката. Нищо че са еднакви по цвят, те са различни по форми. Когато се научи да ги различава тогава Балкан ще стане отборът от 80-те години, когато с мен станаха 3 пъти шампион и 3 пъти носител на Купата", допълни Везенков.

"Болно ми е и мъчно за това, че не играем там. Но познавайки този титан на спорта, съм резервиран, че това може да стане", коментира Везенков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com